Croaziera in Caraibe - Miami, Jamaica, Grand Cayman & Mexic - Vas MSC Meraviglia  

Miami, Statele Unite Ale Americii

Itinerariu:

Ziua 1. Bucuresti – Miami  

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti pe zborul cu destinatia Miami. Transfer pentru cazare la hotel in Miami.

Ziua 2. Miami

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, tur de oras in Miami*. Turul include vizitarea celor mai populare atractii turistice: Miami Beach, SoBe, faimoasa zona de plaja a orasului, cartierul artistic Wynwood Walls si centrul orasului, cunoscut sub numele de Downtown Miami. Cazare la hotel in Miami.

Ziua 3. Miami – Parcul National Everglades*

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie sau, optional, excursie la Parcul National Everglades, cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din SUA, inclusa in Patrimoniul UNESCO*. Vizita la o ferma de aligatori. Dupa-amiaza, transfer in port pentru imbarcare pe vasul MSC MERAVIGLIA cu destinatia Jamaica. Cazare pe nava de croaziera.

Ziua 4. Pe mare  

Timp liber la dispozitie pentru activitati la bordul vasului. Continuarea calatoriei spre Ochos Rios, Jamaica.

Ziua 5. Ochos Rios, Jamaica*

Sosire in Ochos Rios, Jamaica. Denumita si “Insula Însorita”, Jamaica este cunoscuta ca loc de origine al stilului muzical raggae, fiind apreciata atât pentru atmosfera relaxata, cât si pentru peisajele tropicale paradiziace. Timp liber la dispozitie sau, optional, excursie la celebrele cascade Dunn`s River din Ocho Rios*. Seara, imbarcare si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 6. George Town, Grand Cayman*

Sosire in George Town, capitala insulelor Cayman. Timp liber la dispozitie sau tur panoramic de insula*. Se trece prin George Town, apoi prin fosta capitala Bodden Town. Dupa-amiaza intoarcere la vas.

 Ziua 7. Costa Maya, Mexic 

Sosire in Costa Maya. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la ruinele maiase Chacchoben, sitúate in sudul statului Quintana Roo, din Península Yucatan*. Construite in anul 700 i.e.n., acestea reprezinta cel mai vizitat sit arheologic de pe Costa Maya, fiind situate in mijlocul junglei. Se viziteaza templul sacru si piramidele. Dupa-amiaza intoarcere la vas.

Ziua 8. Pe mare

Timp liber la dispozitie pentru activitati la bordul navei de croazierpa.

Ziua 9. Ocean Cay, Bahamas

Sosire pe insula privata destinata exclusiv pasagerilor companiei  MSC – Ocean Cay. Timp liber la dispozitie pentru relaxare pe aceasta insula tropicala impresionanta, inconjurata de ape turcoaz si plaje cu nisip alb. Dupa - amiaza, imbarcare pe nava de croaziera si plecare spre Miami. Cazare la bord.

Ziua 10. Miami – Bucuresti  

Mic dejun. Debarcare si timp liber la dispozitie pentru a explora pe cont propriu orasul sau cumparaturi. Dupa-amiaza, transfer la aeroportul din Miami pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 Servicii Neincluse:

Excursiile optionale

Asigurarile medicale si storno 

Taxa de viza

Taxa de statiune

Taxa de serviciu la bordul navei  - 150 euro /persoana (aproximativ), se achita la imbarcare

Bacsisul pentru ghizi locali si soferi: 8 EURO/PERS/ZI 

Servicii Optionale:

Tur de oras Miami

Excursie la Everglades

Excursie la cascadele Dunn`s in Jamaica

Excursie la ruinele maiase Chacchoben

Tur panoramic al Insulei Grand Cayman

NOTA: Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie.

Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, cu cost suplimentar, SI NUMAI APROBATE DE VASUL DE CROAZIERA!

Calatoria se efectueaza cu pasaport NORMAL valabil minim 6 luni de la data intoarcerii. Nu se accepta pasaport temporarServicii incluse:
 • Transport avion pe ruta Bucuresti - Miami - Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
 • Taxe de aeroport
 • Transfer aeroport - hotel -port
 • Transfer port - aeroport
 • Cazare 7 nopti in cabina pe nava de croaziera de 4*, pensiune completa (fara bauturi)
 • Cazare 2 nopti cu mic dejun la hotel de 4* in Miami
 • Asistenta turistica in limba romana


Alte servicii:
 • Taxa de oras (se achita la receptie) in Miami
 • Asigurare de calatorie medicala si storno
 • Taxa de viza
 • Taxa de serviciu la bodul vasului: aproximativ 150 euro/persoana (se achita obligatoriu la imbarcare )
 • Bacsis ghid si sofer local aprox 8 USD pers/zi (se achita local)

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Croaziera in Caraibe - Miami, Jamaica, Grand Cayman & Mexic - Vas MSC Meraviglia, Miami, Statele Unite